Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
 
Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Δροσοσταλιά | Παραδοσιακή Ταβέρνα Χανιά Κρήτη
Η ταβέρνα “Δροσοσταλιά” αποτελεί το ιδανικότερο μέρος στα Χανιά για τη διοργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Στην όμορφη ταβέρνα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειμώνα - καλοκαίρι την εκδήλωση που επιθυμείτε και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας.
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε πάρτυ, εορτασμούς επετείων, βαπτίσεις, γάμους και όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε. Η αίθουσα της ταβέρνας μας χωράει 300 άτομα, η αυλή μας 500 άτομα ενώ πάντα υπάρχει χώρος για να ξεκινήσει ο χορός. 
 
Μπορείτε να επιλέξετε το μενού της αρεσκείας σας και να το διαμορφώσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τη διακόσμηση του χώρου που επιθυμείτε, ενώ σας παρέχουμε, εφόσον το θελήσετε, ζωντανή ελληνική μουσική.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων σας διαθέτουμε άνετο parking και παιδική χαρά. 
 
Δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ποιότητα των γευμάτων μας και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες, τόσο σε εσάς όσο και στους προσκεκλημένους σας. Στόχο μας αποτελεί πάντα η διοργάνωση ιδιαίτερων και πρωτότυπων εκδηλώσεων, οι οποίες ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. 
 
Επίσης, δίνουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά επιθυμούν οι πελάτες μας να βιώσουν κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων στιγμών της ζωής τους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα είναι εκεί για να φροντίσει όλα να κυλήσουν ομαλά και οι προσκεκλημένοι σας να αποχωρήσουν από το χώρο με την ανάμνηση μίας όμορφης εκδήλωσης.